ostprovning

OSTPROVNING

Vårda dina viktiga kunder eller gör något trevligt för kollegorna. Sedan 1999 har vi på Androuet, ordnat ost- och vinkvällar. Vi anpassar lösningar efter dina önskemål i egna lokaler eller hos oss på Nybrogatan 6 & Götgatan 39 efter det att butiken har stängt. Vi lämnar alltid våra provningar med ett lyckat resultat och många av våra kunder är återkommande.

Ostprovningen kan vara allt ifrån en kortare aktivitet med sex-åtta ostar till ett helkvällsprogram med ca tjugo olika ostar. Våra erfarna provningsledare, som till vardags jobbar i våra två ostbutiker, berättar om historiken bakom den franska osten, om det anrika osthuset Androuet samt om de olika ostarna som vi provar och deras ursprung. Provningen kan hållas i princip var som helst, bara fantasin och utrymmet sätter gränserna och kan genomföras på svenska, norska, engelska eller franska. Ni köper och tar med er vinet, men vi hjälper gärna till med förslag på passande vinval. Transportkostnader utanför Stor Stockholm tillkommer. Boka gör du antingen i någon av vår butiker eller genom att kontakta oss på telefonummer 08-660 58 33 eller på info@androuet.se.

KOM PÅ ÖPPEN OSTPROVNING HOS ANDROUET

Vi erbjuder öppen ostprovning, en tisdagskväll i månaden mellan kl. 19:30 – 21:30. Här kan par, familjemedlemmar och vänner samlas, för att tillsammans med andra ostintresserade guidas genom 10-15 olika sorters franska ostar. Ostprovningen sker i någon av våra ostbutiker på Nybrogatan 6 eller Götgatan 39 i Stockholm och varje grupp består av max fjorton personer på grund av butikens storlek. Till osten serveras bröd. Ni köper och tar med er vin, men vi hjälper gärna till med vintips!

OBS! Vid för få antal deltagare kan den öppna ostprovningen komma att flyttas fram till ett senare tillfälle. Anmälan är bindande och för att bekräfta din bokade plats på en öppen ostprovning, kommer du att swisha oss, eller ange ditt presentkortsnummer, i förskott. Vi ger dig alla nödvändiga detaljer vid bokning, som du gör via telefon eller mail till oss.

Nybrogatan 6, för våren 2024:

Februari:                      13 februari.

Mars:                             19 mars – FULLBOKAT!

April:                             23 april – FULLBOKAT!

Maj:                                21 maj – FULLBOKAT!

Vi kommer lägga ut extrainsatta ostprovningar om vi har många kunder som inte får plats på ovan datum, hör av dig för väntelista i så fall.

Provningsdatum för hösten 2024 kommer i augusti 2024.

Pris: 570 kr/person. (inkl. moms)

Götgatan 39, för våren 2024:

Februari:                2o februari.

Mars:                       26 mars – FULLBOKAT!

April:                       30 april – FULLBOKAT!

Maj:                          28 maj – FULLBOKAT!

Provningsdatum för hösten 2024 kommer i augusti 2024.

Pris: 570 kr/person. (inkl. moms)

PRIVAT OSTPROVNING – BOKA HELA OSTBUTIKEN FÖR EN KVÄLL.

Boka butiken för er själva kväll och få tillfälle att samla kollegorna, viktigaste kunderna eller varför inte bästa vängänget, för att tillsammans uppleva nya smaksensationer och lära er mer om ost- och dryckesmatchning. Vi kan ta emot max 20 personer åt gången på grund av butikens storlek. Vi erbjuder liten, mellan och stor ostprovning med följande priser:

Liten ostprovning (8 ostar): arvode 3250 kr (ex 25% moms), samt ostpaket / person 200  kr (ex 12% moms).

Mellan ostprovning (12 ostar): arvode 3500 kr (ex 25% moms), samt ostpaket / person 300 kr (ex 12% moms).

Stor ostprovning (20 ostar): arvode 3750 kr (ex 25% moms), samt ostpaket / person 500 kr (ex 12% moms).

Under en eller upp till tre informativa timmar, bakar vi in osthistoria och spännande fakta om våra gårdsproducerade, franska ostar som provas. Till osten serveras surdegsbröd och knäckebröd. Boka gör du antingen i någon av våra ostbutiker eller genom att kontakta oss på telefonummer 08-660 58 33 eller på info@androuet.se. Vill du boka oss för större sällskap i extern lokal, kontakta oss för offert.